Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« : 01.04.2009, 11:35:24 » |
|
Один фотограф, що був запрошений на вечірку прихопив із собою декілька своїх знімків, щоб при нагоді показати їх гостям. Господиня, побачивши знімки вигукнула: - Які чудові фотографії! У Вас, мабуть, дуже дорогий фотоапарат! Фотограф на це нічого їй не відповів, але прощаючись в кінці вечора сказав: - Спасибі, вечеря була приготована прекрасно! У Вас, напевно, дуже хороші каструлі!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Volodia
Додавати світлини
Newbie

Volodia:)
|
 |
« Відповідь #1 : 04.04.2009, 00:24:09 » |
|
По березі річки йде фотограф. - Мужчина! Швидше! Моя подруга тоне! - Доганяє його жінка. - Вибачте, - каже він, - але у мене вже закінчилася плівка ...
|
|
|
|
« Останнє редагування: 04.04.2009, 00:34:17 від Volodia »
|
Записаний
|
|
|
|
Volodia
Додавати світлини
Newbie

Volodia:)
|
 |
« Відповідь #2 : 04.04.2009, 00:31:09 » |
|
Двоє фотографів гуляють з фотоапаратами, дивляться навколо через видошукач, фотографують. Один спіткнувся і впав. Другий тут же лягає поруч: - Відмінний ракурс! А що знімаємо?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Aprox
Додавати світлини
Jr. Member

Aprox Photo
|
 |
« Відповідь #3 : 06.04.2009, 12:57:47 » |
|
Фотограф звертається до популярної фотомоделі: - А зараз спробуйте показати на обличчі глибокі роздуми... ммм.... Я вам допоможу: скількі буде 7 помножити на 9? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Aprox
Додавати світлини
Jr. Member

Aprox Photo
|
 |
« Відповідь #4 : 06.04.2009, 13:04:46 » |
|
- Пане фотограф, я вам дочку привела, тільки хочу попередити, що вона на одне око кривувата. - Ну що ж..., оченятка подретушуємо. - Але вона і трохи клаповуха... - Ну що ж..., вушка підрівняємо. - Але у неї і зуби не всі... - Ну що ж..., можна і зубки подомальовувати. До речі, якщо не секрет, навіщо ви її до фотографії привели? - Дивний ви, пане фотограф..., хто ж дівчину без паспорта заміж візьме...!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #5 : 17.04.2009, 23:11:14 » |
|
- Татку! А що таке блискавка? - Це Бог нас із спалахом фотографує. - А грім - це звук затвора?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #6 : 17.04.2009, 23:13:14 » |
|
- Я можу будь-якого знівечити одним рухом пальця! - О, ви, напевно, майстер по джіу-джитсу? - Ні, я фотограф!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #7 : 17.04.2009, 23:15:29 » |
|
Фотограф: - А тепер, малюче, посміхнися і дивися, як вилетить пташка. Хлопчик: - Hадоїли ці казки. Краще візьміть експонометр, перевірте освітленість і встановіть правильно діафрагму.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #8 : 17.04.2009, 23:16:58 » |
|
- Пане фотограф, ви сліпих знімаєте? - Навіщо? Для сліпих у нас вже готові фотографії є.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #9 : 17.04.2009, 23:23:57 » |
|
Дорогий друже Іван! Пише тобі твій давній китайський друг Лінь Синь Бяо. Посилаю тобі фото з нашого з'їзду передовиків сільського господарства. 294-й справа - це я!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #10 : 17.04.2009, 23:26:42 » |
|
- Пане фотограф, це не моя фотографія. - Як же не ваша, а по-моєму, схоже вийшло. - А ось дивитеся, ніс же не мій. - Так, неначе не ваш. - А ця бородавка! У мене немає жодної бородавки. - Гм, дійсно немає. - І потім, цей лежить в труні, а я ще живий.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #11 : 17.04.2009, 23:27:58 » |
|
-Слухай, а скільки нині фотографи заробляють? -Ну.. Дивлячись ким працюють.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #12 : 17.04.2009, 23:38:55 » |
|
У пологовому будинку молодий татко фотографує свого новонародженого сина то з одного боку, то з іншого - відзняв всю плівку одним махом. Медсестра у нього запитує: - Це ваше перше дитя? - Ні, дитя вже третє, а ось фотоапарат - перший.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #13 : 17.04.2009, 23:40:02 » |
|
- Просто цікаво, як це на фотографіях вашого ательє всі так невимушено сміються? - Ви б так не дивувалися, якби знали, як виглядає наш фотограф!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko
|
 |
« Відповідь #14 : 17.04.2009, 23:41:04 » |
|
Раніше люди звалювали все нез'ясовне на потойбічні сили, зараз - на фотошоп.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|