Фотоклуб 13-й Кадр
09.09.2010, 04:28:18 *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Вам не прийшов лист із кодом активації?

Увійти
Новини: Форум фотоклубу оновлено

SITE   Початок   Допомога Пошук Увійти Реєстрація  
Сторінок: [1]
  Друк  
Автор Тема: Дати повідомлень  (Прочитано 1815 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
polarcubby
Додавати світлини
Newbie
*

Перегляд профілю WWW
« : 16.11.2008, 19:10:26 »

Я записалась на сайт кілька днів тому і от зараз коли перечитую старі повідомлення не можу з датами розібратись. Я бачу тільки день і рік, а місяця коли повідомлення було виставлене не має. Цікаво чи це в мене така проблема чи це проблемка самого форуму?
Юля
Записаний
admin_13kadr
Гість
« Відповідь #1 : 16.11.2008, 22:23:00 »

Я записалась на сайт кілька днів тому і от зараз коли перечитую старі повідомлення не можу з датами розібратись. Я бачу тільки день і рік, а місяця коли повідомлення було виставлене не має. Цікаво чи це в мене така проблема чи це проблемка самого форуму?
Юля

Дякую, Юля! Так, це проблема в настройках форуму. Виправив, але чого ж інші користувачі форуму цього багу не помічали?  Не зрозуміло
« Останнє редагування: 16.11.2008, 22:26:28 від admin_13kadr » Записаний
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko

Перегляд профілю
« Відповідь #2 : 16.11.2008, 23:28:59 »

Залицяюся
Бачив, і мав на увазі аби сказати. Та завжди були якісь першочергові питання...
Дякую Юля, що зауважила та написала про це.
Записаний

Karamelka
Додавати світлини
Newbie
*

Перегляд профілю
« Відповідь #3 : 18.11.2008, 18:15:43 »

Щоб не створювати нової теми зауважу, що при написанні відповідей іконки над вікном повідомлень (шрифт, текст та ін.) не працюють!
Записаний
admin_13kadr
Гість
« Відповідь #4 : 22.11.2008, 00:28:16 »

Щоб не створювати нової теми зауважу, що при написанні відповідей іконки над вікном повідомлень (шрифт, текст та ін.) не працюють!

Все працює, у вас просто мабуть відключений JavaScript. Включіть і кнопки стануть працювати.
Записаний
KarpovSergei
Гість
« Відповідь #5 : 21.09.2009, 01:18:46 »

З помилками це все зрозуміло.
 А зараз у мене ще така проблеиа:я не бачу повідомлень... Наприклад, бачу, активну тему таку-то, відповідей 9, відкриваю, а мені відображає тільки три.  Коли пробую відповісти, то серед останніх 10 повідомлень вискакує ще 2, але де решта?
Бачу, що люди щось обговорюють, а я навіть не можу прочитати відповіді,

Інколи пишу, мені зявляється моє повідомлення на форумі. На наступний день, пробую переглянути тему і  не знаходжу своє повідомлення і не знаю - чи воно взагалі зникло чи я його не бачу. Я почуваюся десь за межами Скажіть, то повязане з проблемами в роботі самого сайту  чи це у мене однієї ТАКА проблема?
Записаний
Romko
Адміністратор
Full Member

Romko

Перегляд профілю
« Відповідь #6 : 21.09.2009, 22:30:37 »

Нажаль зараз сайт переживає не найкращі часи - тому думаю, що все можливо - і наразі можливості щось змінити немає.
Хоча думаю найближчим часом або "відреставруємо" те що маємо або починатимемо роботу сайту з нуля та вже в іншій (кращій) якості.

Наразі просимо вибачення за всі незручності, що маємо на даний момент.
Записаний

Сторінок: [1]
  Друк  

Перейти в: